Swift ile Programlamaya Giriş - Part 1

  • 0.0
  • (No reviews)

Description

Swift, iOS, iPadOS, macOS, tvOS ve watchOS için güçlü bir programlama dilidir. Swift kodu yazmak eğlencelidir, sözdizimi az ve öz olmasına rağmen anlamlıdır ve Swift, geliştiricilerin sevdiği modern özellikleri içerir. Swift kodu tasarımı gereği güvenlidir ve ışık hızında çalışan yazılımlar üretir.

Swift, programlama dilleri üzerine yapılan en son araştırmaların Apple platformları oluşturma konusunda onlarca yıllık deneyimle bir araya gelmesinin sonucudur. Adlandırılmış parametreler, Swift'deki API'lerin okunmasını ve bakımını daha da kolaylaştıran temiz bir sözdiziminde ifade edilir. Daha da iyisi, noktalı virgül yazmanıza bile gerek yok. Çıkarımsal türler, kodu daha temiz ve hataya daha az yatkın hale getirirken, modüller başlıkları ortadan kaldırır ve ad alanları sağlar. Uluslararası dilleri ve emojileri en iyi şekilde desteklemek için Dizeler, Unicode-doğruluğuna sahiptir ve çok çeşitli kullanım durumlarında performansı optimize etmek için UTF-8 tabanlı bir kodlama kullanır. Bellek, çöp toplama ek yükü olmadan bellek kullanımını minimumda tutarak sıkı, deterministik referans sayımı kullanılarak otomatik olarak yönetilir. Eşzamansız davranışı tanımlayan basit, yerleşik anahtar sözcüklerle eş zamanlı kod bile yazabilir, kodunuzu daha okunabilir ve daha az hataya açık hale getirebilirsiniz.

Doğrudan Apple platformları için uygulama oluşturmaya başlamak için önceden deneyime sahip olmanız gerekmez. Apple'ın uygulama geliştirme müfredatı, ister okulda bir sömestr için, ister profesyonel sertifika için veya becerilerinizi geliştirmek için olsun, herkesin tıpkı profesyoneller gibi Swift'te kod yazmasını kolaylaştırır.

Course Info

Created by HisarCS .)
54 minutes on-demand video
6 lectures
46+ students enrolled
0.0 rating from 0+ reviews
Turkish language
Created on February 13, 2023
Subcategory: Online Education

Ad

Frequently Asked Questions

  • How long is a coupon valid?

    Coupons are issued by instructors to promote their courses, gain traction and reach momentum. The instructor can choose to emit discounted (ex: $11.99 coupon) or 100% off coupon (you pay nothing). Each coupon becomes expired when emitted quota is over (1000 enrollments) OR expiration date has been reach (5 days).

  • What is this "1000 enrollments" from Udemy?
  • Could you please help me to find a coupon for this course?
  • What is exactly your relationship with Udemy?

© INFOGNU - 2024